Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de juliol 4, 2018

MOMENTS!!

Aquí us deixo uns vídeos de dos moments molt macos a la classe. Un és una situació molt espontània que va sorgir d'un nens que van acabar la feina i es van posar a jugar amb les construccions. Tot i sonar la música per anar al pati, ningú es va moure del lloc i tots van animar al company en el seu repte. https://drive.google.com/open?id=1yWsm76hF93Td2opIizMexv5L6kBxSfth Aquest segon vídeo és simplement una activitat que ens van ensenyar als mestres perquè la féssim amb els nens. Realitzant activitats o jocs com aquests s’ajuda a trencar el gel, perdre la vergonya i els nens  i nenes veuen que son un equip i que conjuntament han de treballar per tal de que l'obra de teatre o l'activitat que sigui, surti bé. Va ser molt divertit!!! https://drive.google.com/open?id=1WfAuh3MosrDQceaUDBSPHExnAlDv14Yg https://drive.google.com/open?id=1fEcm-o3twcqnY2wSh-8fIjgZayE5aljo Gràcies per tots aquests moments tan especials!! Bon estiu!!

S'ha acabat el curs!!

Imatge
Classe de tercer! Hem acabat el curs!!  No us podeu imaginar que bé que m'ho he passat. Hem rigut molt junts, hem après moltes coses i cada cop us heu anat fent més grans, responsables i autònoms i estic molt contenta d'acompanyar-vos en tot aquest procés! Us espero el curs vinent amb energia!!

Plàstica

Imatge
L'última sessió de plàstica l'hem dedicat a crear un collage en grup. El tema era "les quatre estacions" i hem fet servir diferents materials reciclats. Cada cop ens agrada més treballar en grup i tenim més clar que si tots aportem idees i parlem bé, ens entenem i tot surt molt millor.

Tina Superbruixa

Imatge
Després de llegir el llibre de la Tina tots junts i fer la fitxa bibliogràfica, hem decidit fer una activitat més. Diridí, la libél·lula és el personatge més graciós del llibre, i teniem les instruccions per fer una amb diferents materials així que ens hem posat en marxa i ens ho hem passat pipa!!

Colònies!

Imatge
Aquestes colònies a Coma-ruga han estat genials! Hem jugat moltíssim, ens hem banyat a la platja, hem fet tirolines, tir amb arc, escalada i moltes coses més. Hem passat molt bones estones compartint tres dies   molt divertits!!